Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Kompletthjul

Komplet hjul lettmetall

Lettmetallfelger med sommerdekk

Lettmetallfelger med alle helårsdekkene

Lettmetallfelger med vinterdekkKomplett hjulskift

Bestill kompletthjul – gjør dekkskiftet enkelt og billig!

Ved kjøp av nye hjul kjøper man ofte selve dekkene uten felger som er tilpasset. Dermed må man finne dekkene som passer til de utvalgte felgene, og etterpå få satt dekkene på de nye felgene eller felger man har fra før. Ved å kjøpe kompletthjul fra oss på dekk-guru.no slipper du alt dette! Det sparer deg både tid, penger og undersøkelser når det gjelder hvilke dekk som passer til hvilke felger. Du kan finne sommerdekk, helårsdekk, piggfrie og piggdekk i vårt store utvalg av komplette hjulpakker. Først velger du hvilken type felg du vil ha, etterpå hvilken biltype og merke du har på bilen din. Dermed kan du velge og vrake i felger og samtidig se hvordan de vil ta seg ut på din bil! Enklere blir det ikke, og alt kan gjøres fra stuekroken i ro og mak. Finn dine nye felger og hjul billig online!

Når du velger å kjøpe en komplett pakke med felg og hjul, må du først bestemme om du skal ha stålfelg eller lettmetallfelg på dekkene dine. Lettmetallfelger er - som navnet tilsier - lettere enn stålfelger. Det vil gi lavere rullemotstand, mer økonomisk kjøring og sparer dekkene for slitasje. Lettmetallfelger leder også varmen lettere vekk fra bremsene slik at levetiden på disse forbedres. Stålfelger derimot tåler mer slitasje, fra for eksempel sand og stein samt at de ikke korroderer like lett fra veisaltet på vinterstid. Stålfelger vil dermed vanligvis vare lengre enn lettmetallfelger. De er også lettere å rengjøre, noe som vil gjøre det lettere å ta vare på felgene. Hvilken type felg du vil ha velger du selv! Vi har kompletthjul til både personbiler, SUV/4x4 og lastebil.

Kjøp kompletthjul trygt, enkelt og billig hjemmefra!

Her på dekk-guru.no finner du et av Europas største utvalg av dekk til bil, lastebil, motorsykler og andre spesialdekk. Her finner du dekk fra de største og mest kjente produsentene, men også dekk fra de mindre kjente produsentene slik at du finner akkurat det du trenger! Vi fører kun godkjente og sikre dekk – til en lav pris! Du finner garantert dekkene som passer din profil siden vi har over 25 000 profiler i vårt sortiment! Kjør trygt og sikkert med nye dekk fra oss, bestill idag og få dekkene hjem innen 7 arbeidsdager. Vi spanderer frakten! Trenger du hjelp til å sette på dekkene, samarbeider vi med dyktige verksteder landet rundt som er behjelpelige med dette!