Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Lettmetallfelger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Lettmetallfelger – det letteste for deg og bilen din

Lettmetallfelger er det smarteste alternativet for din bil. Her er det aluminium som gjør felgen lettere å jobbe med for støtdemperen på bilen din, slik at dekket lettere tar ned i bakken. Noe som er en stor fordel for komfort og sikkerhet, spesielt på vinterføre. Felger av lettmetall ruster ikke, de er lettere å håndtere ved hjulskift og har større åpninger som gjør det vanskeligere for snø og is å feste seg. Da slipper du en vibrerende eller humpete kjøretur, noe som er bedre for deg og ikke minst for bilen din. Hos oss kan du kjøpe felger av aluminium online veldig enkelt. Felgene kan kombineres både med Bridgestone og Pirelli. Uansett hvilket dekk du velger å kjøre med, så passer de garantert på en av våre felger.

Lettmetallfelger gir deg og bilen din en lettere og mer behagelig hverdag. Samtidig gir det bilen din et løft utseendemessig, da man med de rette felgene kan endre hele inntrykket man får fra en bil. Fra enkelt og kjedelig til sprekt og tøft. Aluminiumsfelger gir deg også lengre levetid enn stålfelger. Hos oss kan du få kjøpt det man trenger av bildekk, motorsykkeldekk og til lett lastebil. Vi har også de mest kjente merkene i vår butikk; Dunlop, Nokian og Michelin er bare noen av de merkene vi selger. Med noen få klikk kan du finne rett felg og rett dekk til akkurat den bilen du har, stort enklere blir det ikke å handle dekk.

Lettmetallfelger kjøper du aller enklest online hos oss

Dekk-guru.no har over 100 forskjellige merker å velge mellom, det gir deg som kunde et utvalg på hele 25 000 forskjellige profiler. La deg inspirere av vår flotte nettbutikk, der du kan velge og vrake alt etter hvilken stil og uttrykk du liker best. Vi har gratis levering, og siden leveringen også er rask, kan du i løpet av veldig kort tid ha dine dekk og felger på plass. Vårt samarbeid med over 300 verksteder gjør at du også kan få hjelp til montering, og med vår 30 dagers returrett så er du som kunde garantert en trygg og enkel handel hos oss.