Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus
Dekksøk
Bredde
Høyde
Diameter
Reifen Finden
Les av verdiene på det aktuelle dekket 

Etter kjøretøydata
Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Vinterdekk til personbil

Dekk-guru.no er en nettbutikk som selger dekk til personbiler, 4x4 og SUV for å nevne noen. Vi kan tilby dekk fra over 100 merkeleverandører og har over 35 000 dekkvarianter. Du finner anerkjente merker som Hankook, Nankang og Bridgestone med mange flere. Alle dekk er kvalitetsdekk til en billig penge, og vi tilbyr deg topp service og stor produktkunnskap. De fleste dekk vi selger har gode testresultater og kan anbefales på det sterkeste. Vi har alle sorter dekk som kombinerer sikkerhet, komfort og god biløkonomi. Både pigg og piggfritt leveres. Piggdekk er overlegne på is, spesielt under bremsing. Den viktigste egenskapen for vinterdekk er hvordan de oppfører seg på våt, snødekt og isete vei. Men støynivå og kjørekomfort er også viktig. Du får dekk online hos oss både med og uten felger, som et sett for vinterkjøring, balansert og montert til en god pris på bilen din.

Det å kjøre på vinterføre kan noen ganger være en stor utfordring her oppe i nord. Føret er svært skiftende og det er da du får oppleve om dekkene holder mål. Det å velge riktige dekk til vinteren handler om mer enn bare å ha den rette dimensjonen. Skal du ha sikker og behagelig kjøring må både stabilitet, bremselengde og gripeevne være prioritert på topp. På vinterføre må det å kunne kjøre på snødekte og isete veier prioriteres. Leverandørene av dekk kjemper om å være best på våt asfalt, snø- og isføre når det gjelder framkommelighet og bremsing, samt trygge og forutsigbare kjøreegenskaper med lav rullemotstand. I vårt brede utvalg av vinterdekk og helårsdekk, pigg som piggfritt, er vi oppdatert innen de siste moderne og teknologiske løsninger. Ønsker du å kjøpe nye dekk fra for eksempel dekkmerket Vredestein taster du enkelt inn dekkstørrelse, dekktype og hastighetsindeks. Til slutt taster du bestill og dine nye dekk er på vei til deg!

Vinterdekk - motta dine nye kvalitetsdekk fraktfritt og innen syv dager

Kjøp vinterdekkene dine på dekk-guru.no. Vi har et stort utvalg dekk i alle størrelser og typer. Vi har over 100 ulike merker og mer enn 35 000 varianter. Her vil du finne det perfekte dekket til din bil. Vi har rask levering og i tillegg 30 dagers returrett. Kjøper du mer enn ett dekk får du det sendt gratis over hele landet. Ønsker du hjelp til montering har vi mer enn 300 verksteder tilgjengelig for å hjelpe deg. Vi har også god kundeservice. Bestill på nett billig, raskt og sikkert!

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.