Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Landbruksmaskin dekk

Landbruksmaskin dekk – dekk til mange ulike maskiner

Landbruksmaskin dekk

Det er viktig at landbruksmaskin dekk er av høy kvalitet, og kvalitet koster. Når du for eksempel driver en gård, er det mange store utgifter som skal håndteres, og da er det ekstra gode nyheter at du nå har muligheten til å kjøpe dine nye dekk til en billig pris online. Når du skal kjøre på dyrket jord, er det mange ulike hensyn som må tas for å gjøre minst mulig skade på jorda. Derfor er det viktig at du kjøper landbruksdekk som er tilpasset dine behov og som gjør minst mulig skade. I vår butikk finner du dekk fra flere kvalitetsmerker. Vi leverer også vinterdekk til dine maskiner.

Uansett hva du trenger, fra truck eller slepedekk til gravemaskin, traktor eller tilhengerdekk, så har vi de riktige spesialdekkene for deg. Vi har også et stort utvalg felger til landbruket, blant annet tilhengerfelger, tvillingfelger og standardfelger. På våre sider finner du raskt fram til det du trenger. Hvis du er usikker på hva slags landbruksmaskin dekk som passer til din maskin, skal du bare ta kontakt med oss. Vi fører ikke bare spesialdekk og tilbehør til dem, vi har også et stort utvalg dekk og felger til andre kjøretøy, for eksempel motorsykkeldekk. I vårt sortiment har vi også et stort utvalg lettmetallfelger til ditt kjøretøy.

Kjøp dine nye landbruksmaskin dekk hos oss

Ønsker du å handle trygt og sikkert hos en av de største dekkdistributørene i Europa, har du kommet til rett plass ved å velge dekk-guru.no. Vi har gratis levering og 30 dagers returrett. Trenger du mer enn 10 dekk, har vi logistikkrabatt, ta kontakt med oss på e-post for å høre mer. Butikken vår er åpen 24 timer i døgnet, 7 dager i uka. Leveringen er rask, og vi har mange partnere spredt rundt i Norge. Det sikrer deg lokal assistanse om du trenger det.

Spesialdekk av topp klasse

Industri-, spesial- og slepedekkFra truck- eller slepedekk til gravemaskin- eller tilhengerdekk: hos oss finner du nå de riktige spesialdekkene!

Logistikkrabatt

Hvis du trenger en større mengde industri-, spesial og slepedekk (10 stk el. mer), ta vennligst direkte kontakt per e-post: Logistikkrabatt

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk