Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus
Dekksøk
Bredde
Høyde
Diameter
Reifen Finden
Les av verdiene på det aktuelle dekket 

Etter kjøretøydata
Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Trenger bilen din nye dekk? Da kan vi hos Norden dekk være til stor hjelp. Vi har et gigantisk utvalg av sommer-, vinter- og helårsdekk fra kjente produsenter. Vår visjon er at det skal være enkelt å kjøpe dekk på nett. Skriv inn dimensjonene på dekkene du trenger, så får du opp en oversiktlig liste med alternativer i flere prisklasser. En fordel med å handle i nettbutikken vår, i tillegg til det store utvalget, er at det er billig. Våre kostnader er vesentlig lavere enn hos de tradisjonelle dekkverkstedene og kan derfor tilby dekk til lavere priser. Det samme gjelder også for felgene våre. Vi leverer komplette hjul bestående av helt nye dekk og lekre stålfelger – klare til montering. Et enklere ansiktsløft til bilen din får du ikke!

Kjøp nye dekk og felger enkelt hos Norden dekk

Dekk-guru.no tilbyr 25 000 dekkprofiler fra over 100 produsenter, blant annet fra Michelin, Bridgestone og Pirelli. Dette gjør oss til en av Europas største dekkforhandlere på nett. Kjøp derfor dine neste dekk hos oss, og nyt godt av fordeler som lave priser, gratis frakt og rask leveranse. Som vanlig følger det med 30 dagers returrett dersom du ikke skulle være fornøyd med noe. Å skifte dekk på bilen kan være en utfordring for mange. Derfor har vi samarbeidsavtaler med over 300 monteringsverksteder over hele landet som kan utføre dekkskiftet.

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.