Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Komplette hjul: Lettmetallfelger med sommerdekk

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger Lettmetallfelger med sommerdekk for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler som komplett sett med dekket du ønsker, montert og balancert skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 4-6 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Hvorfor skal jeg velge lettmetallfelger med sommerdekk?

Felger av lettmetall blir også kalt for aluminiumsfelger. Disse er lettere enn stålfelgene, og en finner et større utvalg av kule design i lettmetall. Det finnes gode grunner til å velge lettmetallfelger med sommerdekk. Disse felgene veier mindre, og gir dermed et bedre veigrep, selv i høy fart på norske sommerveier. Du kan velge å kjøpe lettmetallfelger billig på nett hos dekk-guru.no. I tillegg finner du det du trenger for best mulig veigrep til alle kjøretøy. Dekk Guru har også vinterdekk til både personbiler og lastebil i sitt vareutvalg. Og foretrekker du felger av stål, finner du selvsagt også dette hos oss.

Michelin er synonymt med mange hestefrefter, ekstrem fart og høy presisjon. Likeså er populære bilmerker som Mercedes og Jaguar. Slike biler må behandles med respekt, og det er ikke hva som helst som vil fremme alle hestekreftene. Ønsker du dekk og felger som fremmer høy presisjon, et meget godt veigrep og et drivstoffvennlig alternativ? Da velger du lettmetallfelger med sommerdekk til din firehjuls-venn. De fleste lettmetallfelger blir produsert gjennom støping, men de aller beste lettmetallfelgene blir ikke støpt. De produseres ved bruk av flere prosesser. Her omformes de fra en klump i aluminium til noe som ligner på et hjul. Deretter blir designet frest fram, og det finnes nesten et uendelig antall av ulike design – men mange er begrenset til bestemte bilmerker.

Husk å vedlikeholde dine lettmetallfelger med sommerdekk

Ikke glem å vedlikeholde dine nye felger. Det vil forlenge levetiden betraktelig. Fjern bremsestøv og annet belegg som har lagt seg, ved bruk av egnede vedlikeholdsprodukter. Det er enkelt å finne fram til både stål- og lettmetallfelger til nettopp din biltype hos dekk-guru.no. Vi har lave priser og raske leveranser. Bestill nye dekk og felger i dag – Vi har 30 dagers full returrett. Skulle du ha behov for hjelp til montering av dine nye dekk og felger, så har vi mer enn 300 servicepartnere i hele landet, som gjerne bistår deg. Ta kontakt for mer informasjon.