Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Kompletthjul med vinterdekk og norden dekk

Her kan du finne kompletthjul med stålfelger som et sett med vinterdekk for alle vanlige biler, SUVer, off-roaders, varebiler og lette kommersielle kjøretøy, balansert og montert, klar for montering på bilen din.

Leveringstid tar ca. 10 arbeidsdager. Skulle det komme til leveringsforsinkelser, vil vi informere deg så snart som mulig.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Stålfelger med vinterdekk for en komplett vinterløsning

Er du på utkikk etter en komplett løsning for din bil, så er det å kjøpe dekk med felger en god og fornuftig løsning. Kanskje du er en av dem som synes det er best å skifte dekkene hjemme? Da er det i så fall utrolig enkelt at de nye dekkene allerede sitter på felgene! Stålfelger med vinterdekk kan du nå kjøpe online til en lav pris hos dekk-guru.no. Takket være deres store utvalg innen mer enn 100 dekkmerker og over 25 000 dekkvarianter, kan du gå vinteren trygt i møte. Det aller tryggeste på utfordrende vinterføre er selvsagt piggdekk, men om du foretrekker helårsdekk så har vi også dette. Du kan velge mellom stål- eller aluminiumsfelger, valget er ditt!

Stålfelger med vinterdekk for et enda enklere dekkskifte

Dekk-guru.no tilbyr ikke bare dekk og felger til bilen din, men også til din offroad, SUV eller varebil. Når du kjøper online får du dessuten de fleste produkter til lavere priser. Dersom din største hobby er å rase rundt på ujevne skogsveier, så sørger vi for at ditt kjøretøy alltid er riktig skodd. Vi ønsker at du skal ha det gøy, uten at det tekniske skal stå i veien for moroa! Våre dekk med felger er alltid riktig balanserte og klare til bruk.