Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus
Dekksøk
Bredde
Høyde
Diameter
Reifen Finden
Les av verdiene på det aktuelle dekket 

Etter kjøretøydata
Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Helårsdekk til personbil

Dekk-guru.no er en nettbutikk som selger dekk til personbiler, 4x4 og SUV. Vi kan vise frem hjul fra over 100 merkeleverandører og har over 35 000 hjulvarianter. Du finner anerkjente merker som Goodyear, Nankang og Bridgestone med mange flere. Alle dekkene er kvalitetsdekk til en billig penge. Vi kan i tillegg tilby deg topp service og en bred produktkunnskap. De fleste hjul har eksepsjonelle testresultater og er hjul vi anbefaler. Vi har alle sorter hjul som kombinerer sikkerhet, komfort og god biløkonomi. Helårsdekkene er en perfekt kombinasjon av vinter- og sommerdekk. De har spesielle kjøreegenskaper som gjør dem godt egnet å kjøre med uansett vær- og veiforhold. De er ikke seipet slik piggfrie vinterdekk er, men mye brukt til SUV. Du får også disse til mange personbiler som for eksempel Volkswagen. Hos oss kan du søke etter ditt helårsdekk gjennom et utvalg av populære dekkmerker til en flott pris!

Når kan du kjøre med helårsdekk? Disse dekkene er en blanding mellom sommer- og vinterdekk, og gjør at deres egenskaper får de til å kjøre greit under ulikt føre og veistandarder. Dekkene bruker den nyeste teknologien og profiler av høykvalitet slik at du trygt kan kjøre året rundt. Selv om de ikke er laget for bestemte værforhold kan du bruke de året rundt. Helt vanlige dekk som dette kan være Michelin Cross Climate, Goodyear Wrangler og BF Goodrich All Terrain. Måten du merker helårsdekkene er med M+S, M.S. eller M&S, som er på samme måte som vinterdekkene. Snøkrystallsymbolet finnes i tillegg på noen. Dekkene som har både snøkrystallsymbolet og M+S regnes som dekk av høy kvalitet. Ønsker du å kjøpe for eksempel dekkmerket Audi taster du enkelt inn dekkstørrelse, dekktype og hastighetsindeks. Til slutt trykker du på bestill og dine nye dekk er på vei til deg!

Helårsdekk - motta dine dekk innen 7 dager med gratis levering

Vi i dekk-guru.no kan dekk. Kjøp helårsdekk hos oss eller velg et annet dekk fra vårt store utvalg. Vi har de fleste størrelser og typer, og tilbyr over 35 000 dekkprofiler fra over 100 forskjellige merker. Kjøper du mer enn ett dekk får du det sendt gratis over hele landet. Vi har rask levering innen 7 dager og du får 30 dagers returrett om du ikke er fornøyd. Ønsker du hjelp til montering har vi mer enn 300 verksteder tilgjengelig for å hjelpe deg. Vår gode kundeservice er klar for å hjelpe deg! Bestill på nett billig, raskt og sikkert! Velkommen til en hyggelig handel hos oss!

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.