Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Stålfelger

 

Leveringstiden er ca. 10 virkedager. Vi vil informere deg så snart som mulig bør det komme til levering forsinkelser.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Nye Stålfelger som passer bilen din perfekt

Trenger bilen din et ansiktsløft? Er de gamle felgene dine slitte og ripet? Da kan du kjøpe de nye felgene dine hos oss! Stålfelger kjøper du enkelt online i vår nettbutikk. Der har vi et stort utvalg du kan velge mellom, og våre priser er lave. Om du har Volvo, BMW, Hyundai eller Ford – vi har felgene! Utvalget vårt er stort, og det er enkelt for deg å finne rett felg til din bil. Du velger med noen få klikk hvilket bilmerke du har, hvilken modell og variant, og vi serverer deg en rekke alternativer som passer perfekt til akkurat din bil. Du kommer heller ikke til å få deg en overraskelse når du ser vår pris!

Felger fås i mange forskjellige farger og varianter. Vi har felger som passer like godt til 4x4, SUV eller en liten kjapp bybil. Felger blir stadig utsatt for veisalt, støv, sand, vann og is, og det er derfor viktig å sjekke at felgen din holder til en ny sesong med kjøring på veien. Dekk og felg på biler er viktige komponenter for en stabil, behagelig og ikke minst; sikker kjøretur. Hvilket dekk du velger å ha på dine nye stålfelger, er og blir helt opp til deg. Pirelli og Michelin passer like godt på en stålfelg som Nankang og Continental. Her er det du som bestemmer hvilken kombinasjon du vil ha på din bil.

Stålfelger kjøpes enkelt og billig hos oss

Dekk-guru.no har stålfelger som passer til de aller fleste bilene på markedet. Vi har små priser, og stort utvalg – en perfekt kombinasjon. Vi har gratis og rask levering rett hjem til deg. Vår kundeservice er klar til å guide og hjelpe deg. Siden vi har 30 dagers returrett, blir dette en meget trygg og behagelig handel for deg. Du kan velge og vrake mellom 100 forskjellige merker og 25 000 forskjellige profiler, og skulle du trenge hjelp med montering av dine nye dekk og/eller felger, har vi 300 samarbeidspartnere rundt om i Norge som står klar til å være behjelpelige.