Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Trailerdekk diagonal

Trailerdekk diagonal gir deg den sikreste jobbhverdagen

Trailerdekk diagonal

Ikke alle tenker på at en lastebil er arbeidsplassen til sjåføren. Derfor er det utrolig viktig at alle komponentene i bilen spiller på lag og fungerer – ikke minst dekkene og felgene som tross alt sørger for at bilen ruller fremover. God stålfelger er lette å rengjøre og gjør bilen – eller arbeidsplassen om du vil – mer stabil og sikker å kjøre. Dette er den beste investeringen du kan gjøre i arbeidsplassen din, og hos dekk-guru.no kan du være sikker på at du finner dekk til en billig penge. Disse trailerdekk diagonal gjør hele jobben og litt mer, slik at du kan bruke tid og krefter på det viktigste, nemlig jobben din. Vi sørger for at du ruller trygt videre fra oppdrag til oppdrag med de beste felgene på markedet.

Kjøp trailerdekk diagonal av noen som kan faget!

Dekk-guru.no selger alle typer dekk fra sommerdekk til piggdekk. Vi har lave priser og et stort utvalg av mer enn 100 dekkmerker og hele 25 000 dekkprofiler. Vi tilbyr så rask levering som overhodet mulig, som dessuten er helt gratis. I tillegg har vi et bredt nettverk av servicepartnere over hele Norge som kan bistå deg dersom du trenger hjelp. Hos oss er alle kjøp åpne i 30 dager om du bestiller feil dekkprofil eller mot formodning ikke skulle være fornøyd med kjøpet ditt.

Spesialdekk av topp klasse

Industri-, spesial- og slepedekkFra truck- eller slepedekk til gravemaskin- eller tilhengerdekk: hos oss finner du nå de riktige spesialdekkene!

Logistikkrabatt

Hvis du trenger en større mengde industri-, spesial og slepedekk (10 stk el. mer), ta vennligst direkte kontakt per e-post: Logistikkrabatt

Kjøp dekk online - uten risiko:

  • Vi tilbyr 2 års garanti
  • Og vi tilbyr deg 30 dagers returrett på varene