Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Industridekk luft

Vi leverer dekkene du trenger innen Industridekk luft

Industridekk luft

Med netthandel kan du nå enkelt skaffe deg nye dekk. Det du kanskje ikke vet, er at vi har gjort det like enkelt for deg å handle spesialdekk til også større kjøretøy. Noen av spesialdekkene finner du ikke bare i kategorien lastebildekk, men også innen Industridekk luft. Kravene til industridekk er mange og kan være utfordrende. Dekket skal bære stor vekt, tåle et vidt spekter av hastigheter og stor variasjon av underlag. Gummiblandingen er særdeles viktig for å unngå punktering når man opererer på vidt forskjellig underlag. Produksjonen kan involvere opp til 200 forskjellige råmaterialer og hvert enkelt material varierer alt ettersom hva man skal bruke dekket til. Vi tilbyr et stort utvalg fra Michelin som favner de fleste kjøretøy til en fornuftig pris.

Vi selger bare kvalitetsdekk innen Industridekk luft

Dekk-guru.no er leverandør av 100 ulike dekkmerker og har 25000 ulike profiler å velge mellom. Vi kan selvfølgelig også levere solide stålfelger. Du får alltid rask levering. Prisene er alltid oppgitt inkludert frakt, om ikke noe annet er spesifisert. Ved behov, kan du bestille montering fra over 300 ulike servicepartnere via våre nettsider. Om kvalitet og sikkerhet er viktig for deg, er vi en leverandør du kan stole på. Derfor har vi blant annet 30 dagers full returrett på alle ordrer.

Spesialdekk av topp klasse

Industri-, spesial- og slepedekkFra truck- eller slepedekk til gravemaskin- eller tilhengerdekk: hos oss finner du nå de riktige spesialdekkene!

Logistikkrabatt

Hvis du trenger en større mengde industri-, spesial og slepedekk (10 stk el. mer), ta vennligst direkte kontakt per e-post: Logistikkrabatt

rask og bekvem tjeneste:

  • Bestill online: Tilgjengelig 24 timer hver dag, 7 dager i uka
  • Levering innen 7 arbeidsdager
  • Stort nettverk av på monterings verksteder
  • Du kan velge mellom 5 forskjellige betalings måter