Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Golfbil dekk

Vi vet hvilke golfbil dekk du trenger

Golfbil dekk

Hos dekk-guru har vi alle typer dekk, vinterdekk, sommerdekk, helårsdekk, 4x4, og spesialdekk. Golfbil dekk kan du kjøpe online i vår nettbutikk, til en hyggelig pris. Gode dekk til golfbilen krever et godt grep, og god balanse. Det viktigste er å vite hvilket underlag du kommer til å kjøre mest på, som golfbane / asfalt, eller litt røffere terreng. Dekkene som er laget for en golfbane, skal ikke ødelegge selve banen når du cruiser fra hull til hull. Disse dekkene passer også fint om du bruker en golfbil for lokal transport, på en stor eiendom eller liknende. Offroad dekkene er laget for å tåle et litt røffere terreng, og ligner litt mer typen dekk du har på en ATV. Det er lurt å kjøpe helt nye dekk til golfbilen, da varer de lenger, og traksjonen er slik den skal være.

Få dine golfbil dekk hos oss til en lav pris

Dekk-guru.no har en 30 dagers retur regel, og det betyr at om dekkene ikke skulle stå til din forventning så kan du sende dem tilbake. Våre monteringsverksteder står klare til å hjelpe deg med å montere dekkene dine. Vi har også alle typer lettmetallfelger som passer til helårsdekk, vinterdekk eller sommerdekk. Vi ønsker å gi deg best mulig service, og er tilgjengelig 24 / 7. Det er over 100 forskjellige dekkmerker i vår butikk og over 25000 profiler, så vi skal nok finne det som passer for nettopp deg og din kjørestil.

Spesialdekk av topp klasse

Industri-, spesial- og slepedekkFra truck- eller slepedekk til gravemaskin- eller tilhengerdekk: hos oss finner du nå de riktige spesialdekkene!

Logistikkrabatt

Hvis du trenger en større mengde industri-, spesial og slepedekk (10 stk el. mer), ta vennligst direkte kontakt per e-post: Logistikkrabatt

rask og bekvem tjeneste:

  • Bestill online: Tilgjengelig 24 timer hver dag, 7 dager i uka
  • Levering innen 7 arbeidsdager
  • Stort nettverk av på monterings verksteder
  • Du kan velge mellom 5 forskjellige betalings måter