Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Racing-dekk

Oldtimer dekk til lave priser hos dekk-guru.no

Dekk-guru.no har etablert seg som en svært populær leverandør av dekk i Norden. Hos oss finner du et stort utvalg av dekk- og felger til en rekke kjøretøy, til ulikt bruk og selvsagt til en lav pris. Oldtimer dekk er av typene vi tilbyr. Er du eier av en bil produsert i løpet av de siste årene vil nok ikke dette være dekkene for din bil. Har du derimot en gammel klassiker stående i garasjen vil disse dekkene absolutt komme til nytte. Vi tilbyr racing sommerdekk som, om ønskelig, kan leveres med lettmetallfelger. Disse dekkene kan kjøres i en hastighet opp til hele 240 km/t. Hos oss er det enkelt å finne frem til de riktige dekkene. Ved å velge dekkstørrelse, hastighetsindeks og merke vil du få opp en oversikt over de dekkene som er aktuelle for din bil.

Oldtimer dekk - levert på innen 7 virkedager

Dekk-guru.no leverer både sommer- og vinterdekk, samt bil- og motorsykkeldekk. Med over 100 forskjellige merker som gir over 25.000 forskjellige profiler å velge mellom, skal det her være mulig å finne de riktige dekkene til ditt kjøretøy. Vi samarbeider med over 300 monteringspartnere, og slik kan du enkelt få hjelp til å montere dine nye dekk. Vi tilbyr rask levering på maks 7 virkedager, samt 30 dagers returrett. Dermed trenger du ikke være redd for om dekkene ikke passer. Kjøp dine nye dekk hos oss på dekk-guru i dag!