Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Motorsykkeldekk

Bruk riktige motorsykkeldekk for sikker kjøring i trafikk og offroad

Som motorsyklist er man mer utsatt på veien. Du sitter ikke like beskyttet som i en bil, derfor er det ekstra viktig å bruke gode og riktige kvalitetsdekk. Vi på dekk-guru.no vet hvor viktig sikkerheten er, derfor burde du kjøpe motorsykkeldekk som er tilpasset til din sykkel og kjøring. Vi har lav pris på dekk for offroadkjøring, banekjøring (racing), enduro og vanlig asfaltkjøring. Er du usikker på hvilken dimensjon du trenger, vil dette stå i instruksjonsboken til motorsykkelen. Husk at det kan være forskjellig dimensjon på dekket foran og bak. Kjører du mye vinterstid på isdekke, er det lurt å velge piggdekk for å være ekstra trygg. Ellers kan et helårsdekk være greit hvis du for det meste kjører i bymiljø.

Når du kjører motorsykkel bruker du kun to hjul. Dermed er du lettere utsatt for både vannplaning og å miste grepet rundt svinger i forhold til f.eks ATV kjøring. Motorsykkeldekk blir også mer utsatt for slitasje, i motsetning til Quad som har 4x4 trekkkraft, siden det kun brukes to hjul, og det ene (bakhjulet) må stå for drivkraften. Dermed må du være ekstra påpasselig med å sjekke bakhjulet jevnlig, både når det gjelder mønsterdybde og slitasje. Reglene for mønsterdybde er de samme som på bil: minimum 3 mm for vinterdekk og 1,6 mm for sommerdekk. Det er også viktig å følge med på lufttrykket i dekkene. Bruker du feil lufttrykk, vil det gå utover stabiliteten til sykkelen og dermed også sikkerheten din. Ha glede av motorsykkelen din - bestill dekk fra dekk-guru.no og kjør trygt uansett føre og årstid!

Sikre og gode motorsykkeldekk får du billig hos oss!

Vi på dekk-guru.no gjør det enkelt for deg å skifte til nye og sikre dekk på motorsykkelen. Vi har alltid lave priser, og med gratis frakt hjem til deg kan du koste på deg sikker og trygg kjøring! Vi har et stort utvalg i både dekkmerker og profiler slik at du garantert finner dekket som passer deg. Vi har rask levering, fri frakt og 30 dager returrett på alle våre varer. Vi samarbeider også med over 300 dyktige monteringsverksteder landet rundt som kan hjelpe deg med hjulskift hvis du trenger det.