Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Anleggsmaskiner/gravemaskiner

Vi tilbyr kvalitetsdekk til anleggsmaskiner/gravemaskiner til lav pris!

Anleggsmaskiner/gravemaskiner

Når man skal kjøpe dekk til Anleggsmaskiner/gravemaskiner er det viktig å handle dekkene hos noen som har god kunnskap på feltet. Dekk-guru.no har lang erfaring med å selge dekk til spesialkjøretøy, noe som gir deg trygghet og visshet om at du ikke kjøper katten i sekken. Vi finner dekkene for ditt kjøretøy som gir minst mulig drivstofforbruk per kilometer og som holder høy kvalitet i år etter år, selv under røffe forhold. Vi vet at du setter førerkomfort høyt, og går langt for å finne dekkene som passer perfekt til dine behov. Ettersom vi kun har butikker online kan vi selge dekkene til så lav pris som mulig, uten at det går på akkord med kvaliteten! Dersom du kjøper mer enn 10 dekk får du logistikkrabatt!

Bestill dekk til anleggsmaskiner/gravemaskiner med gratis frakt!

Dekk-guru.no har lave priser og stort utvalg innenfor de aller fleste dekkmerker – vi fører 100 ulike dekkmerker og over 25 000 dekkprofiler. Hos oss får du alltid rask levering som selvfølgelig er helt gratis. Vi har et bredt nettverk av monteringspartnere i Norge dersom du trenger bistand til det. Vi har selvfølgelig 30 dager åpent kjøp på alle våre produkter for å sikre at du blir hundre prosent fornøyd med kjøpet ditt. Dersom du lurer på noe står våre kundekonsulenter klare til å hjelpe deg!

Spesialdekk av topp klasse

Industri-, spesial- og slepedekkFra truck- eller slepedekk til gravemaskin- eller tilhengerdekk: hos oss finner du nå de riktige spesialdekkene!

Logistikkrabatt

Hvis du trenger en større mengde industri-, spesial og slepedekk (10 stk el. mer), ta vennligst direkte kontakt per e-post: Logistikkrabatt

rask og bekvem tjeneste:

  • Bestill online: Tilgjengelig 24 timer hver dag, 7 dager i uka
  • Levering innen 7 arbeidsdager
  • Stort nettverk av på monterings verksteder
  • Du kan velge mellom 5 forskjellige betalings måter