Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Dekk til lett lastebil

Dekk til lett lastebil får du til lav pris!

Vi hos dekk-guru.no har et stort utvalg av dekk til en billig pris. Vi har også dekk til lett lastebil for deg som trenger det! Med et utvalg av over 25 000 dekkprofiler vil du garantert finne den profilen som passer din varebil eller lastebil. For deg som har lett lastebil har vi en egen seksjon hvor du kan søke opp din riktige profil. Det som er spesielt med lette lastebildekk er at de må være konstruert for å tåle ekstra vekt. Derfor er det viktig å velge riktig vektklasse/belastningskode på dekkene. Dette vil stå som et tall i profilinformasjonen på dekkene. Er du usikker på hvilken profil du trenger, finner du denne informasjonen i vognkortet. Våre kvalitetsdekk gir deg denne tryggheten uten at det går utover kjørekomforten! Vi har flere kjente merkedekk fra produsenter som Michelin, Vredestein eller Goodyear å velge blant. Trenger du nye lettmetall eller stålfelger med på kjøpet, kan vi ordne dette også.

Velg blant et stort utvalg av dekk til lett lastebil

Hos dekk-guru.no finner alle typer dekkprofiler til en lav pris, men av god kvalitet! Med over 100 forskjellige produsenter, som blant annet Goodyear og Hankook, kan du velge og vrake i et av Europas største utvalg av dekk! Vi har lave priser, rask levering og fri frakt ved bestilling av mer enn ett dekk. I tillegg samarbeider vi med over 300 monteringspartnere landet rundt som kan hjelpe deg med dekkmonteringen på en profesjonell måte. Ta kontakt med vår erfarne og dyktige kundeservice hvis du trenger tips eller råd.