Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

RunFlat-dekk

RunFlat-dekk gir deg en tryggere opplevelse på veien

Med punkteringsfrie RunFlat-dekk kan du beholde kontrollen over bilen selv om lufttrykket skulle gå ut av dekket. Dekkene har spesielle sidevegger som forhindrer at dekket eksploderer om det mot formodning skulle gå hull på det. Punkteringsfrie dekk lar deg kjøre i opptil 100 kilometer etter at skaden har skjedd, slik at du kan fortsette til din destinasjon eller til verkstedet for reparasjon. Dette eliminerer dermed behovet for reservehjul i bilen. Aller viktigst er imidlertid dekkenes evne til å gi trygghet og kontroll selv i ubehagelige nødssituasjoner. Vi tilbyr punkteringsfrie dekk av ulike dimensjoner til en billig penge fra anerkjente dekkprodusenter som Michelin og Nokian. Hvis du ser etter et sted å kjøpe punkteringsfrie dekk på nett, har du kommer til rett sted.

Bestill RunFlat-dekk i dag til gunstige priser.

Dekk-guru.no har et gigantisk utvalg av 25 000 ulike dekkprofiler fra over 100 internasjonale dekkprodusenter, hvilket nærmest garanterer at du finner akkurat det dekket du trenger. Vi tilbyr rask og gratis levering av sommerdekk, vinterdekk og helårsdekk til alle typer kjøretøy. Her finner du et bredt spektrum av utvalg i alt fra fra piggdekk, racingdekk, motorsykkeldekk og punkteringsfrie dekk. Vi har også et bredt nettverk med servicestasjoner som kan hjelpe deg med montering, samt 30 dagers åpent kjøp med returrett.