Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

kompletthjul: Stålfelger med Helårsdekk

Her kan du finne kompletthjul med stålfelger som et sett med vinterdekk for alle vanlige biler, SUVer, off-roaders, varebiler og lette kommersielle kjøretøy, balansert og montert, klar for montering på bilen din.

Leveringstid tar ca. 4 arbeidsdager. Skulle det komme til leveringsforsinkelser, vil vi informere deg så snart som mulig.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Flotte stålfelger med helårsdekk – perfekt for din bi

Dersom du ser etter stålfelger med helårsdekk som er billig, skal vi vise deg rett sted. Denne nettsiden byr på deg på rimelige og gode dekk fra både Michelin og Hankook, og du finner lett frem til din dimensjon i det raske dekksøket. Med et bredt og variert utvalg i de fleste dimensjoner samt kort leveringstid, er det bare god service som mangler – og det tilbyr de selvfølgelig også. Du kan også velge å sortere etter bilmerke og modell, slik at du kan finne dine felger og kompletthjul enkelt og raskt. I tillegg til de ovennevnte merkene, får du velge mellom mange andre merker, og du får selv prioritere etter pris og kvalitet. Ta turen innom nå, for en rask og rimelig handel.

Finn dine nye, heftige stålfelger med helårsdekk her

Med et stort utvalg og lave priser er det hyggelig å handle hos dekk-guru.no. Her finner du nå også runflatdekk, og du tilbys rask og gratis levering. I tillegg byr de også på installasjon over store deler av landet, da de har mer enn 300 samarbeidspartnere. For ikke å snakke om at de tilbyr 30 dagers returvilkår, noe du kan lese mer om på nettsiden. Finn dine nye dekk i dag, og bestill både dekk, felger og montering – raskt, enkelt og rimelig!