Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK

Dekk i Bergen

Slik skifter du enkelt til nye dekk i Bergen

De 280.000 innbyggerne i Vestlandets hovedstad; Bergen, har mye å være stolte over. Det milde klimaet gir regn og fuktig vær året rundt, og hindrer dermed også sprengkulde og islagte veier om vinteren, slik man gjerne opplever i Nord-Norge og på Østlandet. Milde vintrer gir andre utfordringer enn snømåking; for å kjøre trygt i Bergensdistriktet må du ha dekk som tåler vannplaning og gir godt veigrep, selv på overraskende ispartier. Vi hjelper deg med å finne passende dekk i Bergen, enten du ønsker Nokian vinterdekk eller tar deg tid til å sjekke ut vårt omfattende utvalg online fra også 100 andre dekkprodusenter.

Vår nettbutikk kan levere dine nye dekk hjem til deg, eller kanskje enda bedre : direkte til en av våre service-partnere i Bergen og omegn. Dette er den enkleste måten å kjøpe og skifte dekk i Bergen - klikk deg gjennom våre hjemmesider, kjøp deg nye piggdekk fra Nokian eller en av våre mange andre leverandører, og la ditt lokale verksted gjøre jobben. Våre samarbeidspartnere i Bergen kan skifte dekk for deg mens du venter, eller ordne det mens du er på jobb eller utfører andre ærender. Er du ikke helt fornøyd med de dekkene vi har sendt deg, har du 30 dagers returrett.

Skift til nye dekk i Bergen nå

Fordi vi er en nettbutikk har vi lavere utgifter enn tradisjonelle dekkbutikker. Du får derfor svært lave priser på Dekk-guru.no, samtidig som vi har 25.000 ulike dekkmodeller å velge mellom fra 100 av de største dekkprodusentene i verden. Dekkene sender vi fraktfritt til din foretrukne adresse, og vi hjelper deg gjerne med å finne noen som kan bytte dekkene dine raskt og rimelig i nærheten av der du bor. I tillegg til flere verkstedpartnere i Bergen, har vi 300 andre service-partnere ellers i Norge.