Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Sonar Dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Kvalitetsdekk til gode priser fra Sonar dekk

Sonar dekk er det unge merket med mange førsteplasser. Det er ikke alltid den som starter først som vinner løpet. Ofte er det den som kommer bakfra og henter inn forspranget som avslutter først. Sonar solgte sitt første dekk i 1996 og slo allerede det første året salgsrekord, med hele 37 000 solgte enkeltdekk. Merket solgte 1,1 millioner bildekk i 2010 og dekkene til Sonar ligger på toppen av flere bestselgerlister. Selskapets filosofi handler om kreativitet og innovasjon. Sonar legger all sin kraft på å utvikle sine design og produksjonsteknologier samt på å levere trygge, slitesterke produkter som dekker alle behovene til sine kunder. Sonar er et relativt billig merke, men leverer produkter av høy kvalitet. Et eksempel på dette er Sonars vinterdekk PF-2, som vant Taiwan Excellence Award 2012. I test har Sonar fått høye karakterer på alle punkter, men spesielt høyt på området "mye kvalitet for pengene".

Sonars unike innovasjonsevne innen design og kvalitet gir bileiere både trygghet, glede og komfort. Sonar dekk har også et stort fokus på å gi bileiere det de vil ha. Det gjør de ved å kontinuerlig tilpasse seg markedet og legge fokus på å skape produkter av høy kvalitet, med et mål om å bli størst på markedet. Selskapet utvikler dekk til alt fra sportsbiler og passasjerbiler, til SUV/4x4 og lette lastebiler. Flere av dekkene deres har vunnet Taiwan Excellence Award, blant annet to sommerdekk; "performance"-modellen SX2 og SUV/4x4-modellen SX9. Dekk fra Sonar er kjent for å vare lenge og ha høy slitestyrke, jevn slitasje, høy grad av komfort - selv på motorvei i høye hastigheter - og gode egenskaper på både våt og tørr asfalt.

Billige kvalitetsdekk fra Sonar dekk på dekk-guru.no

På dekk-guru.no bestiller du billige dekk av høy kvalitet som leveres dit du vil. Vi leverer til arbeidsplassen din, til ditt nærmeste utleveringssted, eller til en av våre over 400 monteringspartnere som hjelper deg med monteringen. For å sikre at du er fornøyd med kjøpet ditt gir vi deg 30-dagers returrett på ikke-spesiallagde produkter.