Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK

Sailun dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Sailun dekk - Perfekt for de norske veier

Vi er blant Europas ledende innen salg av bilutstyr på nett og har nå over 100 forskjellige dekkmerker og 25000 profiler. Et av dekkmerkene du vil finne er kinesiske Sailun dekk. Dette er et dekk som holder en lav pris, uten at det går på bekostning av egenskaper og ytelse. Sailun Ice Blazer var blant annet gjennom NAF sin store dekktest av vinterdekk i 2014. Konklusjonen av testen var at dette dekket skårer høyt på sine gode egenskaper og funksjoner. Helt normal ytelse på isete veier, men på veibaner med mye snø yter dette dekket virkelig godt. Hvis du foretrekker piggdekk, finner du det også her oss oss. Kjøp dine nye kvalitetsdekk i dag og motta dem innen kort tid.

Hvis du ser etter noen nye dekk, med gode egenskaper som bedre stabilitet og et bedre grep på vei med mye snø, vann, så vel som tørre veier, vil Sailun dekk være å anbefale. Med et stort utvalg vil du finne vinterdekk, sommerdekk og helårsdekk hos oss. Hos oss finner du også dekk som passer for alle biler. Hvis du kjøper med deg noen nye felger, kan du også kjøre rundt på veien i Norge med stil. Det er rart med det, men det har mye å si for bilens helhet. Ikke bare utseende, men også de praktiske funksjonene. På veier med mye snø og småstein vil valg av riktig felg minimere sjansen for ulykker. De beskytter mot at småstein trenger seg inn i dekket og vil dermed gjøre kjøringen tryggere. I tillegg får dekkene lengre levetid.

Sailun dekk er kvalitet til en lav pris

Dekk-guru.no er en av Europas ledende innen dekk. Vi sørger for at du får kvalitetsdekk til en lav pris. Med 30 dagers returrett kan du levere eller bytte dekket, dersom det skulle være noe med de du har mottatt. Står du fast ved montering? Ikke bekymre deg, vi har over 300 partnere over hele Norge som alltid er behjelpelig med å hjelpe deg.

^