Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Rovelo Dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Rovelo dekk har kvaliteten du vil ha til bilen din


Rovelo dekk er en kinesisk dekkprodusent som er verdt å legge merke til. I samarbeid med Qingdao University of Science and Technology, produserer de kvalitetsdekk som er tilgjengelig for alle. De har et nært samarbeid med Sailun, som startet opp i 2002 og er i dag en av de 20 største dekkprodusentene i verden. De har opparbeidet et solid nettverk, og er i dag godt representert i over 50 land. For deg som er opptatt av høy kvalitet, som også er prisbevisst, har du kommet til riktig sted. Fra tester kan vi lese at dekket er billigere, med mange av de gode kvalitetene du forventer å finne fra produsenter som Dunlop og Hankook. Ditt neste dekk får du til en rimelig pris hos dekk-guru.no.

Kvalitet får du ved å kjøpe Rovelo dekk

Dekk-guru.no er leverandør av 100 ulike dekkmerker og har 25000 ulike profiler å velge mellom. Har du bestemt deg for å ikke skifte dekk per sesong, kan du satse på våre helårsdekk. De holder deg trygt på veien, både sommer og vinter. Skulle du mot formodning ha spesielle krav og ønsker har vi mange gode alternativer, selv til deg som ønsker å kjøre offroad. Vi garanterer alltid rask levering. Prisene er inkludert frakt, om ikke noe annet er spesifisert. Om kvalitet og sikkerhet er viktig for deg, er vi en leverandør du trygt kan stole på. Derfor har vi også 30 dagers full retur på alle ordrer.