Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Roadstone Dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Roadstone dekk – kvalitet og trygghet til lave priser


Roadstone er en stor dekkprodusent med produksjonsanlegg i Korea og Kina, som produserer og leverer dekk til det internasjonale dekkmarkedet. Korea og Kina er blant verdens største dekkmarkeder og ved Roadstones store og miljøvennlige anlegg i Changyeong produseres førsteklasses dekk i et høyteknologisk og moderne anlegg, som både sikrer høy kvalitet og lave priser. Selskapet deltar i flere internasjonale forsknings- og utviklings-nettverk, som bidrar til at de ligger i forkant av utviklingen, samt at de tar ansvar for å bidra til miljøvennlig produksjon. Hos giga-dekk.com finner du et stort utvalg av Roadstone dekk, og kan velge mellom vinterdekk og sommerdekk med lettmetallfelger, eller andre dekktyper, alt etter ditt behov og bruksområde.

Kombiner kjøreegenskaper og lav pris med Roadstone dekk

Hos dekk-guru.no kan du velge blant et omfattende utvalg på 100 dekkmerker og mer enn 25 000 profiler. Vi leverer raskt og kostnadsfritt fra første dekk, og som kunde har du selvsagt alltid 30-dagers åpent kjøp. Ønsker du hjelp til å montere dine nye dekk, kan du benytte deg av vårt nettverk av monteringspartnere, som du finner tilgjengelig over hele landet. Se vårt store utvalg av helårsdekk og andre dekktyper på våre nettsider.