Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Ovation Dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Ovation dekk har høy kvalitet og en god pris


Ovation dekk er produsert i Kina og blir levert i over 100 land. Det vil si at de er designet for å kunne håndteres godt og sikkert på de fleste typer veier, inkludert norske veier. Ovation Ecovision har lav rullemotstand og god bremselengde på både vått og tørt underlag, de har også et godt veigrep, god komfort og lavt støynivå slik at du både kan føle deg trygg på veien og får en behagelig biltur. Shandong Hengfeng Rubber & Plastic er selskapet som står bak Oviation-dekkene og er kjent for sine gode priser på dekk som du kan kjøpe stort sett i hele verden. På dekk-guru.no finner du også finner flere kvalitetsmerker som Bridgestone, Nokian, Landsail og Ovation.

Kjøp Ovation dekk og få gratis levering

Hos dekk-guru.no kan vi hjelpe deg å finne de rette dekkene som passer deg og din kjørestil. Vi har over 100 dekkmerker og over 25000 profiler, blant annet Nexen, Bridgestone, Vredestein og Dunlop. Vi leverer hjem til deg gratis og raskt. Skulle det være et problem med din bestilling så har vi 30 dagers returrett. Vi har over 300 monteringsverksteder som gjerne hjelper deg å montere dine nye dekk på kjøretøyet ditt.