Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Nitto Dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Nitto dekk kombinerer kvalitet, innovasjon og pris


Nitto Tire er en japansk dekkprodusent som ble etablert i 1949, og som senere har blitt kjøpt opp av Toyo Tire & Rubber Company. Selskapets motto ""Fueled by Enthusiasts"" formulerer enkelt og greit Nittos genuine interesse for innovasjon og kvalitet i dekkbransjen, og er et valg for deg som ønsker høy kvalitet og moderne løsninger. I testfasen benytter Nitto seg av avansert datatesting for å avdekke uønsket respons hos nye dekk, og bare de beste og mest komplette dekkene slipper gjennom nåløyet. Her vektlegges både kjøreforhold under varierte vær- og veityper, støynivå og utslipp. Sjekk Nitto sitt omfattende utvalg av vinterdekk og sommerdekk eller spesialdekk for ulike forhold og kjøretøy. Kjøp Nitto dekk online på dekk-guru.no.

Nitto dekk kjøper du billig online på dekk-guru.no

Hos dekk-guru.no kan du velge blant et omfattende utvalg på 100 dekkmerker mer enn 25000 dekkprofiler. Det skal med andre ord godt gjøres å ikke finne et dekk som passer akkurat ditt behov, enten du er på jakt etter sommerdekk, vinterdekk eller dekk til 4x4. Vi leverer raskt og kostnadsfritt allerede fra første bestilte dekk. Hjelp til å montere dine nye dekk kan du få av en våre monteringspartnere, som du finner over hele landet.