Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Minerva dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Minerva dekk - Stabilitet ved høy hastighet og redusert rullemotstand

Siden Minerva ble introdusert som en ny dekkprodusent i 1992, har de opparbeidet seg ett godt og stabilt rykte når det gjelder å tilby gode kvalitetsdekk. De er en av de ledende dekkprodusentene i verden med over 1.5 millioner solgte dekk hvert år i over 70 forskjellige land. I over 20 år har de strebet etter å representere og produsere produkter av høy kvalitet. De har ett betydelig utvalg både når det gjelder forskjellige størrelser, samt stort utvalg av vinter- og sommerdekk. Disse har også gjort det utmerket under test. Minerva dekk har har flere gode egenskaper som stabilitet ved høy hastighet og redusert rullemotstand, i tillegg til god håndtering både på tørre og våte veibaner. Minerva gir deg god kvalitet til en billig penge.

Minerva ble opprinnelig produsert av det verdenskjente merket Continental, som er basert i Tyskland. Nå blir det produsert av ulike produsenter i Europa og Asia. Minerva tilbyr sommer- og vinter dekk med felgstørrelser fra 12 til 20 tommer. Er du interessert i rimelige og pålitelige sommerdekk, har Minerva dekk som er egnet for små og kompakte biler, eller mellomstore til store personbiler. For SUVer og lette lastebiler er Minerva EcoWinter og EcoWinter SUV et godt alternativ, som sikrer godt grep på frostbelagte veier. For lette kommersielle kjøretøy tilbyr Minerva Transporter stabilitet, holdbarhet og gode lastbærende egenskaper. Minerva er en dekkprodusent som lett kan måle seg med andre produsenter, som Falken, hvis du er på jakt etter rimelige dekk av god kvalitet.

Her kan du kjøpe Minerva dekk til din bil!

Hvis du har behov for kvalitetsdekk, med stabilitet i høye hastigheter og redusert rullemotstand anbefaler vi Minerva dekk fra dekk-guru.no! Hos oss får du lave priser på hele det store utvalget av over 100 dekkmerker og 25000 profiler. Vi har også gratis levering og trenger du hjelp til montering, har vi over 300 partnere. Skulle du ha valgt feil dekk, har vi 30 dagers retur.