Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Maxxis Dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Maxxis dekk - dekk du kan stole på


Siden starten i 1967 har Maxxis dekk vokst gjennom å forplikte seg til å produsere produkter av høy kvalitet og å ha den beste kundeservicen. De har vokst kraftig og konkurrer i dag side om side med anerkjente dekkmerker som Pirelli og Goodyear. De dekk til det meste fra personbiler og motorsport til industrielle maskiner og holder til i USA. I dag er de en av verdens mest kjente dekkmerker og er tilgjengelig i over 180 land og sysselsetter over 30 000 mennesker. Leter du etter dekk kan du føle deg trygg på at Maxxis er et sikkert valg.

Et av Maxxis dekk beste trekk er kontinuerlig riller rundt hjulet med lameller som sørger for bedre stabilitet i høyere hastigheter og dårlig vær. I tillegg har det kanaler som fører vannet vekk fra dekket på en effektiv måte og hvit støy fra dekket som skal redusere støyforurensing. Deres tilnærming til innovasjon og utvikling av dekk har gjort dem ti let like selvsagt valg for nye dekk som Continental og Nokian har vært fram til nå. Enten det handler om å vinne nye løp eller pendle til jobben kan du være trygg på at Maxxis leverer det du vil ha.

Maxxis dekk fra USA er nå i Norge!

Å kjøpe dekk skal være lettvint og problemfritt. Dekk-guru.no tilbyr dekk online med høy kvalitet og gode vilkår. Spar både tid og penger på å få dekkene levert på døren. Alternativt kan du få dekkene levert til en monteringsstasjon. De har avtaler med over 400 monteringsstasjoner i Norge alene. Eier du en motorsykkel vil du bli glad for å få vite at de tilbyr gratis frakt på dekk til motorsykler.