Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Marshal Dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Marshal dekk – Utviklet spesielt for det europeiske markedet


Marshal dekk er et koreansk selskap med over 25 års erfaring. De produserer dekk til en rekke kjøretøy. De utvikler sine produkter i samarbeid med European Technical Centre i Birmingham for det europeiske markedet. Hos dekk-guru.no finner du dette merket i budsjett-/mellompriskategorien, og du finner både sommer-, helårs- og piggdekk – perfekt for norske forhold. Vi har også andre kjente kvalitetsmerker, slik som Goodyear. Marshal er et merke som er kjent for kvalitet og høy ytelse, samt et godt utvalg av størrelser. De har vunnet flere priser for sine prestasjoner på vått føre. Kjøp online hos dekk-guru.no i dag!

Hos dekk-guru.no har du markedets beste utvalg av dekk – både i størrelser og merker. Marshal dekk leverer blant annet helårsdekk, med like lavt lydutslipp som for eksempel Continental sine produkter i tilsvarende størrelser og samme effektivitetsklasse når det gjelder veimotstand. Marshal har et bredt utvalg av store dimensjoner til lastebiler i en fornuftig prisklasse, samtidig som våtgrepsevnen er en av markedets beste. Du har også bredt utvalg i fartsindekser, alle med lavt lydutslipp. Prioriterer du sikkerhet er dekk fra Marshal et godt valg. Du finner uansett det du trenger hos dekk-guru.no!

Marshal dekk – billig sikkerhet med gratis frakt og rask levering

Dekk-guru.no har de laveste prisene, men det største utvalget. Vi har over 100 merker, og mer enn 25 000 profiler! Det haster alltid med nye dekk, så vi tilbyr ikke bare gratis, men også rask levering. Angrer du på kjøpet har du 30 dagers åpent kjøp, som minimiserer risikoen for deg og ditt kjøretøy. Vårt store utvalg sørger for at du finner et egnet produkt for nettopp dine behov. Vi har over 300 monteringspartnere til din disposisjon, dersom du trenger hjelp installasjon.