Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK

Landsail Dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Landsail dekk er kvalitetsdekk til en god pris


Landsail dekk er produsert i Kina og har overrasket positivt de siste årene. Selskapet begynte med masseproduksjon av dekk i 2009, da hovedsaklig passasjerbildekk og forskjellige flydekk. De har siden utvidet og produserer nå de fleste typer dekk, et av hovedmålene til Landsail er å bli verdensledende innen dekkmerker og innovasjon. Dekkene blir designet med tanke på alle typer veier, noe som også gjør dem gode på de norske veiene. Disse dekkene kan du finne på nett hos dekk-guru.no, her finner du blant annet Landsail LS588 UHP og Landsail LS388.

Landsail dekk har gjort det godt i dekktester de siste årene, de har opptil flere ganger vunnet over andre mer kjente merker. Dekkene er produsert til flere forskjellige typer biler, SUV, personbil, varebil o.l. LSV88 dekkene for eksempel, passer bra om du har en varebil som du bruker til å frakte litt tyngre last. Landsail har også en god kjørekomfort som gjør kjøreturen mer behagelig, spesielt om du kjører på litt dårlige veier, bremselengden er super både på vått og tørt underlag. De har et godt veigrep og en lav rullemotstand som gjør dem til et billig valg.

Kjøp Landsail dekk, kjør trygt og behagelig

Hos dekk-guru.no finner du over 100 dekkmerker og over 25000 profiler. Vi leverer hjem til deg raskt og gratis. Vi har over 300 monteringsverksteder rundt i landet som mer enn gjerne vil hjelpe deg med å få montert dine dekk. Har du noen spørsmål om hvilke dekk som kan passe for deg, så ta kontakt. Vi har god produktkunnskap og svarer på det du måtte lure på. Skulle det være noe feil med din bestilling så har vi 30 dagers returrett, vi ser frem til en hyggelig handel.

^