Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Haida Dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Haida dekk er en verdenskjent dekkprodusent med høy ytelse

Haida tilbyr en stor variasjon av modeller og størrelser for de som er på jakt etter kvalitetsdekk på budsjett. Deres hovedfokus ligger på forskning, utvikling og produksjon av dekk til alle typer kjøretøy, alt fra personbiler til tunge kjøretøy. Du kan velge mellom bildekk eller motorsykkeldekk som fungerer utmerket på norske veier. Haida dekk har en solid konstruksjon, kombinert med en evne til å takle selv dårlig vedlikeholdte veier og gir god trekkraft selv på på løst underla. Dette gjør de til et allsidig og konkurransedyktig produkt. Bestiller du online hos oss vil du kunne benytte deg av en god pris på sommer-, vinter- og helårsdekk. Haida tilbyr tilfredsstillende veigrep samt en komfortabel og lydløs kjøring som møter EU og nasjonale krav for kvalitet og sikkerhet.

Haida dekk for den perfekte kjøre opplevelsen på alle overflater!

Det er lett å få inntrykk av at 4x4 dekk hovedsakelig er beregnet på off-road kjøring, men det er langt fra sannheten. Det er sjelden man beveger seg utenfor allfarvei, og med mindre du er en off-road entusiast vil du sannsynligvis bare sporadisk bevege deg blant steiner og gjørme hull. Haida dekk er sikker, effektiv og komfortabel på veien, og samtidig beholder dekkene en anstendig off-road evne når du har behov for terrengdekk. Sammenlignet med mer spesialiserte off-road dekk, har alle terrengdekk ett mindre aggressivt dekkmønster som ofrer litt off-road trekkraft for bedre grep og mindre rullemotstand på asfalt. De fleste terrengdekk er forutinntatt mot bruk på vei, Haida dekk kan anbefales hvis du ønsker dekk med økt kontakt med veibanen, overlegen håndtering på både vått og tørt underlag og som samtidig har forbedret slitasjemotstand.