Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Goodyear dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

God kjørekomfort og teknologiske egenskaper– Bestill Goodyear dekk i dag

Som en av Europas ledende leverandør av sommer-, vinter- og helårsdekk online har vi et stort ansvar. Ansvaret ligget i å tilby kundene de beste dekkene til en billig pris. Et av våre produkter er Goodyear Wrangler dekk fra den amerikanske dekkprodusenten Goodyear som er spekket med teknologi. Dette er dekk som er utviklet for firehjulsdrevne biler og fungerer utmerket på ujevne veier med mye gjørme og stein. Gjennom flere år har Goodyear samarbeidet med mange av verdens ledende bilprodusenter. BMW, Audi og Mercedes er noen av produsentene som ofte har Goodyear originalt utstyrt i sine biler. Det sier litt om det gode ryktet som har blitt opparbeidet gjennom mange år. Ser du etter Goodyear dekk som er piggfrie så vil du også finne det hos oss.

Når man skal ha en god kjøreopplevelse er en av hovedfaktorene og ha gode kvalitetsdekk. Det vil du få ved kjøp av Goodyear dekk, som både utvikler sommerdekk og vinterdekk. En av de teknologiske løsningene heter SoundComfort-teknologi . Det demper innvendig dekkstøy med opptil 50%. Det vil gi en mye bedre kjøreopplevelse i stille omgivelser uten at det går på bekostning av tryggheten og egenskapene. Komfort kombinert med sikkerhet vil gi deg noe du aldri har opplevd før! Hos oss vil du finne et hav av dekk til alle typer biler og behov. Bestill dine nye dekk enkelt i vår nettbutikk i dag og motta de allerede innen 5-7 dager. Når du får dekkene vil du være klar for en kjøretur du ikke har sett maken til.

Goodyear dekk er kvalitetsdekk til en meget lav pris

Dekk-guru.no takker sine trofaste kunder for å være blant Europas ledende leverandør av dekk. Det er våre kunder som er kilden til vår suksess og det gjør at vi har muligheten til å ha et så godt utvalg av dekk til en lav pris. Ved bestilling har du 30 dagers returrett så om dekket ikke står i stil til bilen eller det er feil størrelse er det bare å returnere de enkelt innen 30 dager og motta nye. Montering er noe som for mange kan være en utfordringer. Derfor har vi over 300 partnere i hele landet noe som gjør at du alltid har eksperter til din disposisjon.