Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Goodride dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Goodride dekk – kvalitetsdekk til all slags føre

Det er ingen tvil om at vi her i Norge har et føre langs veien som krever sitt av et hvilket som helst dekk. Vi er nødt til å tenke fornuftig når vi skor bilene våre, og ofte ender dette opp med en kostnad på mange tusen kroner. Goodride dekk er en dekkprodusent som startet sin produksjon i 1958. I 2015 ble de kåret til en av de ti beste på verdens topp 75-liste! Med andre ord, dette er virkelig en dekkprodusent du kan stole på. I tillegg er de den største produsenten av dekk i Kina, og de leverer både sommerdekk, vinterdekk og helårsdekk, til både store og små kjøretøy. Goodride er også rimeligere enn konkurrenten fra Taiwan - Nankang.

Kjøp nye Goodride dekk online til en god pris

Dekk-guru.no har et stort utvalg dekk til alle typer kjøretøy. Med lave priser, 100 ulike dekkprodusenter og 25.000 ulike dekkprofiler, vil du garantert finne de rette dekkene til ditt kjøretøy. Her kan du velge og vrake blant dekk som Michelin, Goodyear og Yokohama. Bestiller online i dag, får du dekkene levert innen kort tid. Og skulle du ha behov for hjelp til å montere dekkene, har vi over 300 monteringspartnere som er klare til å bistå.