Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Gislaved dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Gislaved dekk er perfekt for nordiske kjøreforhold

Gislaved ble opprettet i Sverige på slutten av 1800-tallet, men er i dag en del av den tyske dekkprodusenten Continental. Gislaved produserer vinterdekk, sommerdekk og helårsdekk som vil passe utmerket for de norske veiene. I NAF sin store dekktest vinteren 2015 kom Gislaved nesten helt til topp med hele 8,3 poeng. Begrunnelsen for at de kom så høyt opp var hvor bra og stabilt dekket var på veibaner med mye snø. Dette er dekk som er spesielt utviklet med de nordiske værforholdene i tankene. Invester i ordentlig fottøy til bilen din, og du kan nyte kjøreturen med større trygghet og komfort, uansett vær og vind. Dekk fra Gislaved er en billig investering med tanke på gevinstene. Med over 100 års produksjon av dekk er det mange kunder som kun sverger til å kjøpe Gislaved dekk.

Valg av riktig dekk har veldig mye å si for den gode kjøreopplevelsen og med Gislaved dekk får du dekk til en lav pris uten at det går på bekostning av ytelse. Piggdekk kan være veldig praktisk når det er mye snø og is i kjørebanen, med Gislaved sine dekk kan du nyte kjøreturen selv med en kjørebane bestående av is, snø og mye vann. Gripeevnen og stabiliteten er forbedret noe som reduserer sjansen for ulykker som vannplaning og vil gi en bedre stabilitet på veien. På sommeren i Norge kan det ofte være vekslende værforhold med mye regn og mye sol. Det vil derfor være viktig å investere i kvalitetsdekk med gode sommeregenskaper, noe som sommerdekk fra Gislaved har. Ultra Speed er et dekk som er skapt for sportsbiler og familiebiler, og er spesielt utviklet med en forbedret egenskap for å håndtere høye hastigheter. Det vil gi bilen bedre stabilitet og en bedre gripeevne både på tørr og våt vei.

Kvalitet til en lav pris? Prøv Gislaved dekk i dag

Det er en grunn til at dekk-guru.no har blitt blant Europas ledende innen dekk og utstyr til bil. Med over 100 forskjellige merker og 25000 finner du dekk som passer for deg og ditt formål. Uansett om det er vinterdekk, sommerdekk eller helårsdekk kan du være sikker på å finne det her. Vi fører noen av verdens ledende produsenter på dekk. Vi har over 300 partnere rundt i hele Norge, så om du står fast ved montering kan du være sikker på at hjelpen er der ute.