Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

General dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

General dekk, et pålitelig valg av dekk

Omtrent på det tidspunktet første verdenskrig startet, grunnla William O'Neil selskapet General, i Ohio. Etterhvert begynte selskapet å produsere høykvalitetsdekk, nemlig General dekk. Idag eies General av Continental, som blant annet står for Goodyear. Det man kan være helt sikker på, når man kjører med dekk fra et så tradisjonsrikt selskap, er at man får dekk produsert av folk med kvalitet helt ut i fingerspissene. Da sier det seg selv at kjøreopplevelsen blir god. Kunder fra overalt i verden benytter seg av Generals produkter idag, og hvem vet, kanskje du blir den neste?

Det bør nevnes at General helt fra starten av var et selskap som utførte reparasjoner og produserte reparasjonsmateriell, og at de etterhvert gikk over til dekk. Når de videre utførte oppkjøp, og ble en del av et konglomerat, ble det mange synergier av forskjellige kunnskapsområder. Dette kjennetegner General dekk idag, man ser mye av det beste fra mange typer industrier, som gir dekkene en helt unik allround-kvalitet. Dette gjelder alt fra 4x4 dekk, til helårsdekk med mer. Så hvis du ønsker en komplett dekkopplevelse, bør du ta turen innom dekk-guru.no.

Gå til innkjøp av General dekk nå med en gang

General tilbyr høy kvalitet, som dominerer i alle typer forhold, alt fra gjørme, is, støv og steinete områder. Dekkene fungerer selvsagt også godt i mer urbane miljøer. Kort fortalt er dette gode allround dekk, som kan kjøpes hos dekk-guru.no. Her får du rask levering, og konkurransedyktige priser. Merk også at vi har over 400 monteringspartnere, slik at du kan få assistanse med å montere dine nye dekk, til konkurransedyktig pris.