Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Fulda dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Fulda dekk er tyske kvalitetsdekk laget for norske forhold

Fulda dekk er et tysk kvalitetsdekk som gir deg tysk kvalitet til en billig pris. Produsenten kan tilby et komplett utvalg, så du kan kjøpe akkurat det hjulet som passer for din bil og ditt kjøremønster. De har dekk for personbiler, 4x4, lett lastebil og lastebil og selvsagt flere forskjellige dekkdimensjoner. Denne dekk produsenten har laget kvalitetsdekk i over 100 år og har derfor mye erfaring og ikke minst ekspertise på feltet. Alle dekkene har gjennomgått en streng test som går på både fysisk ytelse, miljømessige forhold og selvsagt sikkerhet. Produsentens ytelseskrav overgår på flere felt de internasjonale standardene innen dekksikkerhet og miljø. Dette, sammen med prisnivået, er viktige grunner til at denne produsenten nå er blitt populær både i Norge og i resten av Europa.

Fulda dekk får du kjøpt hos dekk-guru.no

Skal du kjøpe Fulda dekk så er det lurt å sjekke ut dekk-guru.no. Nettbutikken har et stort utvalg av Fulda dekk i forskjellige størrelse,og dekket sendes raskt ut fra lageret. Du kan velge om du ønsker å montere dekket selv eller om du ønsker å benytte deg av en av deres mer enn 300 samarbeidspartnere som kan montere dekket for deg til en god pris. Fulda har vinter- og sommerdekk som er testet i henhold til europeiske forskrifter og krav.