Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Federal dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Federal dekk - Asiatisk kvalitet på sitt beste

Federal ble grunnlagt i Taiwan for over 60 år siden. Etter et teknisk samarbeid med dekkprodusentene Bridgestone og Dunlop, har Federal tilegnet seg nødvendige og sterke evner for å levere dekk av god kvalitet. Federal dekk produserer dekk til de fleste kjøretøy. Her finnes det vinterdekk og sommerdekk til personbiler, SUV og varebil.

Selv om Federal er mest populært i Asia, USA og Australia, vil dekk fra denne produsenten være å se på biler over hele verden. Du kan kjøpe kvalitetsdekk fra Federal online og ta en test. Med dekk fra Federal er du sikret et god og stabilt grep på veibanen hele året! Kjøp med noen nye stålfelger. Det vil gi bilen et mer frisk utseende og dekkene ekstra beskyttelse.

Som bileier vil valg av de riktige dekk være svært viktig. Det vil være mange faktorer som spiller inn, som trygghet og komfort. Dekkene fra Federal har siden tidlig på 1980-tallet vunnet mange priser og mottatt sertifikater fra ledende bilprodusenter som Ford og GM. Alt på grunn av sin gode kvalitet. Gjennom mange år har Federal dekk erfaring med å utvikle forskjellige dekk, som vil passe under ulike veiforhold. I Norge er vi vant med skiftende værforhold gjennom hele året. Vi har både mye regn og sne, men også godt med sol.

Derfor vil Federal dekk som du finner i nettbutikken til dekk-guru.no være velegnet med tanke på det norske værforholdet. Her finner du dekk, som gir godt grep på veien og full kontroll, selv i skarpe svinger. For deg som tenker økonomi, vil Formoza være et godt valg. Her har du lav rullemotstand, noe som gir et lavere forbruk av drivstoff.

Federal dekk er et av våre produkter

Dekk-guru.no har som en av Europas ledende leverandører, et stort utvalg av kvalitetsdekk. Med over 100 forskjellige merker og 25000 profiler vil du finne det perfekte dekket for deg. Hurtig og gratis levering er noen av våre gode betingelser i tillegg til 300 partnere rundt i Norge som står til disposisjon om du trenger hjelp med montering. Har du mottatt feil størrelse og ønsker å bytte? Ikke fortvil! Hos oss har du hele 30 dagers returrett, så da er det bare å bytte dekket til riktig størrelse.