Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Falken dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Falken dekk lever på kvalitet og pris

Falken dekk

Falken dekk lever på kvalitet og pris

Falken dekk er et japansk selskap som produserer både sommerdekk og vinterdekk til alle typer personbiler og små lastebiler. De har siden starten i 1983 satset tungt på motorsport og brakt innovasjoner og erfaringer derfra over til det kommersielle markedet med stor suksess. Falken har til tross for sin unge alder rukket å etablere seg som en av verdens ledende dekkprodusenter takket være sin satsing på forskning og utvikling. De leverer dekk med det aller siste innen teknologiske nyvinninger for et fornuftig budsjett og ekte japansk kvalitet. Oppdag hvorfor motorsporten omfavner deres dekk du også!

Falken dekk utvikler og forsker i dag på en ny teknologi de kaller 4D Nano Design. 4D Nano Design innebærer forbedringer på molekylært nivå av materialene som brukes under produksjonen av dekkene. Dette skal bidra med å lage neste generasjons høyytelsesdekk med redusert drivstofforbruk, bedre grep på vått underlag og høyere motstand mot slitasje. Dette lover godt spesielt med tanke på 4x4 biltypene som skal tåle en rekke forskjellige underlag og bruk. Med denne teknologien tar Falken raskt innpå konkurrenter som har holdt på i over 100 år, som for eksempel Michelin.

Falken dekk fokuserer på forsking og utvikling

Å kjøpe dekk skal være lettvint og problemfritt. Dekk-guru.no tilbyr dekk online med høy kvalitet og gode vilkår. Spar både tid og penger på å få dekkene levert på døren. Alternativt kan du få dekkene levert til en monteringsstasjon. De har avtaler med over 400 monteringsstasjoner i Norge alene. Eier du en motorsykkel vil du bli fornøyd for å få vite at de tilbyr gratis frakt på dekk til motorsykler.