Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Duro dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Duro dekk finner du enkelt på dekk-guru.no

Duro dekk har blitt mer vanlig å se i Skandinavia og de fortsetter med å imponere. Det er nok fordi de satser på å lage dekk som varer. I tillegg har dekkene lav rullemotstand, noe som sparer på drivstofforbruket. Du får trygghet på veien for en billig pris. Duro tire & wheel som de het i oppstarten, har laget dekk i over 60 år og har utvidet produksjonen sin til over hele verden. De dekker et overraskende stort marked på forskjellige typer dekk. De lager dekk til både bil og mindre kjøretøyer som sykkel, gressklipper, motorsykkel, golfbiler, gocart og campingvogner. De bruker råvarer av kvalitet som tåler slitasje og gir god stabilitet selv ved høye hastigheter. De produserer også dekk for vinterforhold, med god bremseevne og godt grep på snø og isføre. Sjekk ut Duro online hos oss i dekk-guru.no. Vi har over 100 forskjellige dekkmerker og selvfølgelig de velkjente, som blant annet Hankook, Michelin, Nokian.

Duro dekk - Kvalitet trenger ikke å koste mye

Trenger du nye sommerdekk, vinterdekk eller helårsdekk? Hos dekk-guru.no får du alle typer dekk til din bil. Vi har mer enn 100 merker du kan velge blant og hele 25000 ulike profiler. Vi har lave priser, rask levering og fri frakt på dine dekk! Vi tar vare på dine personlige opplysninger ved å ha kjøperbeskyttelse og kryptert SSL-beskyttelse, så du trygt kan bestille online hos oss. Vi har over 300 samarbeidspartnere, så trenger du noen til å hjelpe deg med å sette på dine nye dekk, finnes det hjelp i nærheten av deg. Vil du prøve Duro dekk på bilen din så sjekk ut vårt utvalg av dekk.