Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK

Delinte Dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Delinte dekk utvikles av et europeisk team av eksperter


Delinte dekk tilbyr deg dekk for alle typer biler med standarder du er kjent med fra før, som 205/55 R16 og 195/55 R15. Selskapet Sentury Tire er kinesisk og Delinte blir utviklet av et europeisk team med eksperter med over 80 års erfaring. Deres innovative stil og fokus på å levere produkter til mellomklassen og høyytelsesklassen for riktig pris, har på veldig kort tid gjort dem til en av de største produsentene i verden. De produserer en lang rekke ulike typer sommer- og vinterdekk for alt i fra personbiler, racingbiler, SUV`er og lette lastebiler.

Delinte dekk kan dekke de fleste behov enten du leter etter et dekk med dimensjonene 225/50 R17 for dine sommerdekk eller store vinterdekk til din SUV. Noen av fordelene med deres dekk er et patentert asymmetrisk mønster som skal gi bedre veigrep og lede vann vekk fra dekket mer efffektivt, forbedret silica gummiblanding for lengre levetid og støyabsorberende dekkdesign. Deres fokus på å effektivisere og maksimere produksjonen i flere land, deriblant USA, søgrer for å holde prisene nede på deres dekk. Det har hjulpet Delinte med i dag å være tilgjengelig i over 150 land verden over.

Vær med på reisen til Delinte dekk og opplev forskjellen!

Å kjøpe dekk skal være lettvint og problemfritt. Dekk-guru.no tilbyr dekk online med høy kvalitet og gode vilkår. Spar både tid og penger på å få dekkene levert på døren. Alternativt kan du få dekkene levert til en monteringsstasjon. De har avtaler med over 400 monteringsstasjoner i Norge alene. Eier du en motorsykkel vil du bli glad for å få vite at de tilbyr gratis frakt på dekk til motorsykler.

^