Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Continental dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Continental dekk gir deg tryggehten du trenger på norske veier

Continental dekk tilbyr en billig sikkerhet for deg som vil føle deg mer tilknyttet veien med fokus på banebrytende sikkerhetsteknologi. Med nesten 150 års spesialkompetanse gir de deg kvalitet du kan kjøpe uansett hvilke behov du har på veien. Continental ble stiftet i 1871 som Continental-Caoutchouc- und Gutta-Percha Compagnie. Den gang produserte de vulkanisert gummi for sykkeldekk. Mot slutten av århundret utvidet de produksjonen til å bestå av gummisegl for gassrør og enkle oppblåsbare dekk for biler og i 1905 begynte de med produksjonen av anti-skli dekk med stålnagler som ikke er så mye annerledes enn våre moderne piggdekk. I dag er Continental verdensledere innen produksjon og tilretteleggelse av bildeler der de fortsetter å produsere ny banebrytende teknologi designet for å gjøre hverdagen vår behageligere og mye tryggere blant annet innen produksjon av test vinnende sommerdekk.

Continental dekk tilbyr nå ContiPremiumContact som blant annet har ContiSeal teknologi der punkteringer mindre enn 5 mm blir forseglet umiddelbart. Dette gir deg muligheten til å holde deg på veien selv om du skulle ha et lite uhell. Dekkene er prisvinnere i magasiner som AutoZeitung, AutoBild og det svenske magasinet Vi Bilägare. Der ble det trukket fram at dekkene har gode egenskaper for å kunne stoppe raskt på både tørre og våte veier. Hemmeligheten ligger i de avanserte 3D rillene med selvreparerende antipunkteringsteknologi (SSR). Den lar deg fortsette kjøre i opptil 80 kilometer med små punkteringer uten å skade kjørevennligheten. Dette gjør reservehjulet til en unødvendig, og du kan spare på både plass og vekt. I Norge er det få dekkprodusenter som kan skryte på seg en like stor markedsandel som Continental. Nesten en tredjedel av biler på norske veier har Continental dekk som standard.

Continental dekk bruker banebrytende og nyskapende teknologi

Dekk-guru.no har over 100 merker og 25000 profiler i sitt store utvalg. Vi sørger for gratis levering og et bedt nettverk av servicemedarbeidere. Bestill i dag og gjør sesongskiftet til en lek med de nye Continental sommerdekk og tredve dagers returrettigheter. Du finner oss på våre nettsider og hvis du har noen spørsmål er det bare å ta kontakt.