Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Bridgestone dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Bridgestone dekk– Japansk kvalitet for alle kjøretøy

Bridgestone så lyset for første gang i 1931 og ble grunnlagt av den japanske entreprenør Shojiro Ishibashi. Navnet Bridgestone kommer fra hans navn, men for å bli et mer internasjonalt merke byttet han på et par bokstaver og dermed var Bridgestone til. I dag har det blitt en av de største produsentene av dekk i verden og utvikler produkter for alle kjøretøy - lastebildekk, motorsykkeldekk, til og med til fly.

Siden starten har Bridgestone dekk strebet etter å utvikle produkter av god kvalitet, som er miljøvennlig og har en fornuftig pris. Når det gjelder personbil tilbyr Bridgestone run flat-dekk, der du kan kjøre også i de tilfellene der dekket ikke har luft i seg. Det er en innovativ løsning som er praktisk på ujevne veier og i terrenget.

Den norske vinteren kan ofte kan være kald og med en kjørebane bestående av snø og is og vann. Det vil derfor være lurt å benytte dekk som er tilpasset det vekslende været man har i Norge, og vil gi et godt veigrep, stabilitet og en lav bremselengde.

Vinterdekket Blizzak LM 001 Evo fra Bridgestone har alle de egenskapene som trengs for å kunne nyte en behagelig kjøretur selv på vinteren. Dette piggfrie dekket fra Bridgestone dekk består av en porøs gummi som vil gi en god friksjon mot is og snø. Det er en løsning som vil gi deg usedvanlig god sikkerhet på en kald norsk vinter, men du vil også ha muligheten til å nyte kjøreturen uten at det går på bekostning av sikkerheten.

Bridgestone dekk er et av de ledende dekkproduktene i verden

Som en av Europas ledende leverandør av dekk har dekk-guru.no opparbeidet seg både erfaring og kunnskap for å levere gode dekk til en lav pris. Med over 100 forskjellige merker og 25000 profiler vil du finne dekk som dekker alle dine behov. Bestill dine nye dekk i dag og kontakt en av våre 300 partnere hvis du er usikker på montering. Er størrelsen på dekket feil, så gir vi deg 30 dagers returrett, noe som gjør at du kan bytte dekket enkelt og greit.