Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK

Barum dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Fra skosåler til Barum dekk– Rimelig kvalitet for norske veiforhold

Barum er en produsent av dekk som er basert i Tsjekkia. Barum har lenge vært kjent for billig dekk som inneholder de samme egenskapene som dekk i en høyere prisklasse. I flere tiår har Barum utviklet både sommerdekk og vinterdekk som har egenskapene som gjør de egnet for det norske klimaet. Vi har et variert vær med vekslende kjøreforhold og utfordringer i kjørebanen. I begynnelsen produserte Barum gummisåler for sko, men begynte med produksjon av dekk i 1934. I dag har Barum dekk blitt en del av den verdensledende dekkprodusenten Continental og leverer kvalitetsdekk verden over. Nå som Barum er under Continetal sine vinger har de fått tilgang til det beste innen teknologi, design og forskning. Velger du å kjøpe dekk fra Barum vil du gjøre bil-hverdagen din til en fornøyelse!

Bilkjøring kan være en herlig og hyggelig opplevelse, spesielt i et Norge som er kjent for sine gode veier og sine fjorder, men det er noen faktorer som spiller inn og valg av riktig dekk er en av dem. I Norge kan det ofte være varierende værforhold hele året og derfor er gripeevne, bremseevne og stabilitet viktig for å sikre en god og trygg ferdsel. Barum har utviklet Bravuris 3HM, sommerdekk som gir en god følelse på både tørre og våre veibaner. Kjøp dette dekket med noen stilige lettmetallfelger og bilen din vil får et nytt og frisk utseende som folk vil legge merke til. Med Barum dekk vil du få dekk som vil gi deg stor kjørenytelse på de norske veiene.

Handle Barum dekk hos din nye dekkforhandler på nett

Som en av Europas ledende forhandler av dekk på nett har dekk-guru.no opparbeidet seg en stor kundemasse. Det skyldes blant annet vårt store utvalg kombinert med lave priser. Med 30 dagers returrett vil du enkelt kunne bytte dine dekk hvis størrelsen er feil eller om ikke dekket står i stil til bilen. I tillegg har vi over 300 partnere i Norge som hjelper deg med montering om du står fast. Med over 100 forskjellige dekkmerker vil du garantert finne dekket du ønsker å kjøpe. Bestiller du dine nye dekk i dag vil du ha de innen 6 dager.

^