Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

BF Goodrich dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

BF Goodrich dekk– Tar deg hvor du vil

BF Goodrich dekk ble først opprettet i året 1870, av Dr. Benjamin Franklin Goodrich. Siden den gang har de blitt mer og mer anerkjent for sine dekk av bra kvalitet, og merket har steget opp til toppen av verden innen dekkproduksjon. Hos dem jobber de for den gjennomsnittlige sjåføren og den store bilentusiasten, som ønsker å få det aller beste ut av bilen sin. Det er disse entusiastene som står bak alle dekkene som blir designet og produsert hos dem. Deres historiske bragder er ikke få. Dekkene deres var de første til å krysse Nord-Amerika fra øst til vest, og var også med da verdensrekorden på 75 km/t ble satt. Siden da har farten selvfølgelig økt, og BF Goodrich har hold seg i teten med den. Her får du bildekk som tåler både vær og vind, enten det er vinter, sommer, eller all terrain. Og det får du for en billig penge.

BF Goodrich dekk fra din pålitelige og raske leverandør

Hos dekk-guru.no får du kjøpt dekk til alle årstider og vær, enten det er sommerdekk, vinterdekk, eller helårsdekk. Her får du et utvalg på 25000 forskjellige typer dekk, fra 100 kjente leverandører. Å bestille fra oss er lett, og vi tilbyr en rask levering og fri frakt. Via vårt utbredte nettverk har vi over 300 verksteder som gjerne hjelper deg med ditt dekkskifte dersom du trenger det. I tillegg har vi 30 dagers returrett, så du trenger ikke å være redd for å bestille feil type til din bil.