Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Avon dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Avon dekk - en dekkprodusent med historie og tradisjon

Avon Rubber PLC er en britisk industribedrift med en historie som strekker seg tilbake til 1885, og som har produsert dekk siden tidlig på 1900-tallet. Siden 1997 har Avon vært eid av anerkjente Cooper Tire & Rubber Company, og ble en del av et selskap der tradisjon og historie fra to kontinenter forenes. Avon har ikke bare gjort seg bemerket med dekk for privatmarkedet, men de med interesse for motorsport har nok også hørt om Avon dekk. Om du er på jakt etter piggdekk eller sommerdekk med lettmetallfelger, bør du sjekke det brede utvalget fra denne tradisjonsbevisste produsenten.

Velger du Avon dekk kjøper du dekk fra en produsent med lang erfaring fra dekkbransjen, og en produsent som tilbyr et stort utvalg dekk til ulike kjøretøy og bruksområder. Er du på jakt etter nye helårsdekk, spesialdekk til 4x4, sommerdekk eller vinterdekk, gjør du lurt i å ta en titt på det omfattende, men prisgunstige utvalget hos denne britiske produsenten. Særlig er Avon kjent for sitt strenge testregime, som gjør at du som forbruker kun ender opp med de beste dekkene, som har blitt testet under varierte og utfordrende forhold.

Avon dekk kjøper du billig og enkelt online

Hos dekk-guru.no kan du velge blant et omfattende utvalg av 100 dekkmerker og mer enn 25000 dekkprofiler. Vi leverer raskt og kostnadsfritt allerede fra første bestilte dekk, og som kunde har du alltid 30-dagers åpent kjøp. Ønsker du hjelp med å montere dine nye dekk, kan du benytte deg av vårt omfattende nettverk av mer enn 300 monteringspartnere, som står klare til å gjøre ditt dekkskifte så sømløst og lettvint som mulig.