Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Apollo dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Apollo dekk et rimelig og godt alternativ

Apollo Tyres Ltd er en produsent av gummidekk lokalisert i India. Her har de produsert gummidekk siden 1972 og har utvidet med produksjon i Nederland og snart i Ungarn. Dekkene fra Apollo lages for alle type biler, lastebiler og landbruksmaskiner. Disse dekkene produseres med stort fokus på sikkerhet og holdbarhet. Alnac er en av modellene som Apollo produserer, som passer for minibusser og SUVer. Her lover man støysvake dekk som leverer i høye hastigheter og har godt veigrep også på våt veibane. Apollo dekk er billig men gode. Sjekk ut vårt utvalg på nettsiden, hvor du enkelt kan bestille disse online. Dekkene fra Apollo scorer meget bra i NAF sin test av sommerdekk for 2016, særlig egenskap i forhold til vannplaning trekkes frem.

Apollo dekk sikre dekk til bra pris

Dekk-guru.no har et av markedets største utvalg av dekk og felger. Blant vårt store utvalg av dekk finner du blant annet dekk fra Apollo, Continental og Michelin. Det betyr dekk i alle prisklasser og for alle typer kjøretøy. Inkludert i prisene er vår raske levering hjem til deg. Montering av dekkene anbefaler vi at du gjør hos en av våre over 300 partnere lokalisert rundt i hele landet. Da blir dekk og felger montert korrekt, noe som øker både sikkerhet og holdbarheten.