Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Achilles dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Kjøp nye Achilles dekk online i dag

Achilles dekk er et indonesisk merke, eid av dekkprodusenten PT Multistrada Arah Sarana. Selskapet ble etablert i 1988. Bak suksessen til denne dekkprodusenten står også den italienske produsenten Pirelli, som de hadde et tett samarbeid med i oppstartstiden. Achilles produserer dekk og felger for biler, let lastebiler og racing-biler. ATR, en dekktype, er spesielt utviklet til de fleste typer sportsbiler. Disse dekkene har mønster som gir lav rullemotstand, slik at du lettere skal oppnå ønsket hastighet. Disse dekkene, og andre merker, kan du kjøpe hos dekk-guru.no. Velg din dekkstørrelse, og se hvilke dekktyper som passer din bil.

Achilles dekk er svært kjente, og det er ikke uten grunn at mange sverger til dette merket når de skal velge dekk. Deres sommerdekk, derav spesielt ATR sportsserien, er kjent for å være kvalitetssikre og slitesterke. I tillegg er disse sommerdekkene testet på alle typer sommerføre. Dette medfører at de fungerer godt på vått underlag, og dermed gir liten sjans for vannplaning. Dekkene til Achilles er konkurransedyktige, spesielt mot sin kjente konkurrent Hankook. Achilles finner du til en god pris på Dekk Guru. Bestill i dag, og få de levert hjem innen få virkedager!

Kjøp Achilles dekk til en god pris online

Dekk Guru selger billige dekk fra over 100 kjente dekkprodusenter, og leverer de raskt og gratis hjem til deg. Trenger du hjelp til å montere dem, kan du benytte deg av en av våre 400 monteringspartnere som gledelig skifter dekkene for deg. Har du bestilt feil dekkprofil? Ingen grunn til å fortvile. Med vår 30 dagers returrett kan du enkelt returnere dekkene tilbake til oss. Vi har faktisk over 25 000 dekk å velge mellom, så du vil finne en type som passer din bil og kjørestil.