Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Accelera dekk

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Accelera dekk for biler med høye prestasjoner

Biler med høy ytelse krever også dekk med høy ytelse. Dette får du når du velger et Accelera dekk. Dekkene er laget for å fremme gode egenskaper, en komfortabel kjørestil og en sikker håndtering. Alle Accelera dekk inneholder et mønster som både forlenger dekkets levetid og sørger for et godt grep på ulike underlag. Dekkene er laget med en silica blanding som i tillegg til det gode grepet, sørger for en effektiv stand mot vannplaning. Dekkene har en redusert rullemotstand som gir deg positive fordeler på flere plan. Med mindre motstand når dekket ruller, så vil du oppleve et redusert støynivå samt et lavere drivstofforbruk.

Accelera dekk og DeltaMax teknologien

Vinterdekk fra Accelera er utviklet for å takle snø- og isdekte underlag samt slaps. Dette er forhold vi ofte har på norske vinterveier, og været og føret kan raskt endre karakter. Accelera dekk er utviklet med en teknologi kalt DeltaMax. I tillegg til de nevnte fordelene ved disse dekkene, så består de av doble stållameller som sørger for en god stabilitet, selv i skarpe svinger med høy fart. Dekkets sidekanter er forsterket og gir mer komfort ved tøffere underlag. Ved DeltaMax teknologien så kontrolleres alle steg av produksjonsprosessen slik at du som kunde alltid er garanter et topprodukt av høy kvalitet. Du kan kjøpe dine nye dekk, enten det er sommerdekk eller andre dekk fra Accelera og andre kjente dekkprodusenter hos banden-guru.no.