Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus
Dekksøk
Bredde
Høyde
Diameter
Reifen Finden
Les av verdiene på det aktuelle dekket 

Etter kjøretøydata
Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Dekk – stort utvalg av kvalitetsmerker til konkurransedyktige priser

Dekk-guru.no er en nettbutikk, som selger alle sorter dekk til personbiler, SUV og 4x4. De har dekk fra over 100 merkeleverandører og 35 000 hjulvarianter. Du finner anerkjente merker som Continental, Nankang og Bridgestone med mange flere. De fleste hjul hos oss har gode testresultater, og kan trygt anbefales. Dekkene kombinerer sikkerhet, komfort og god biløkonomi. Hvert år må du også skifte fra sommerdekk til vinterdekk, eller motsatt. Alle hjul er også merket etter bredde, høyde og diameter som står skrevet på siden av dekket. Alle dekkene våre er kvalitetsdekk til et konkurransedyktig prisnivå, og vi tilbyr deg topp service og stor produktkunnskap. Du får hjul online hos oss både med og uten felger, balansert og montert til en god pris på kjøretøyet ditt.

Hvilke dekk passer til bilen din? Skal du anskaffe deg nye hjul og felger anbefales det at du tar kontakt med oss i dekk-guru.no. Vi kan hjelpe deg med å velge de rette dekkene og felgene i henhold til hvilken bil du har, kjøremønsteret ditt og føreforholdene der du bor. Du kan velge mellom mange forskjellige typer hjul som sommerdekk, piggfrie vinterdekk, 4x4 hjul /offroaddekk, nordendekk, piggdekk osv. Du må også vite hvilken sesong du ønsker dekkene dine til, og som sjåfør bør du vite om dekkene dine er tilpasset det føret det skal kjøres på. Før det byttes felger og/eller dekkdimensjon må du sjekke rulleomkretsen. Den finner du i vognkortet, og det må ikke endres mer enn +/- 5% i forhold til den originale dimensjonen. Du finner det meste i kjøretøyforskriftene §13 om hva du må forholde deg til angående hjul. Hos oss kan du få dekkene dine ferdig montert med lettmetallfelger. Bestill dekkene dine i dag, og motta dem innen 7 dager!

Dekk – motta dine nye kvalitetsdekk fraktfritt innen 7 dager

Kjøp dekkene dine på dekk-guru.no. Vi har et stort utvalg dekk i alle størrelser og typer. Vi har over 100 ulike merker og mer enn 35 000 varianter, og her finner du det perfekte dekket til bilen din. Vi har rask levering, dvs. levering innen 7 dager og 30 dagers returrett. Kjøper du mer enn ett dekk får du det sendt gratis over hele landet. Ønsker du hjelp til montering, har vi mer enn 300 verksteder tilgjengelig for å hjelpe deg. Vi har også god kundeservice. Bestill på nett billig, raskt og sikkert!

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.